NUBE

Villamosipari generál-
kivitelezésben az élen

Erős áramú
kivitelezések

Gyenge áramú
kivitelezések

Karbantartás havi díjas megoldásban is

A KÜLDETÉSÜNK

A küldetésünk, hogy egyedülálló digitalizációs folyamataink segítségével, valós idejű piaci információk és stabil készletszint birtokában nyújtsunk kiemelt szakmai tartalmú villamosipari generálkivitelezés szolgáltatást a nagyforgalmú generálkivitelezők, cégek, befektetők és magánberuházók számára, verhetetlen piaci áron.

Erős- és gyengeáramú elektromos kivitelezéseket végzünk rövid határidővel, úttörő megoldásokkal és több, mint 30 éves biztonságtechnikai és villamosipari tapasztalattal.

+ 0
Szakmai tapasztalat
0
Munkavállaló
0 +
Alvállalkozó
0 +
Sikeresen befejezett
nagyvállalati projekt
0 %
Magyar családi
vállalkozás

Rólunk

A Nube Invest Kft. jelenleg 30 munkatárssal, Szegedi és Budapesti telephelyekkel, valamint számos alvállalkozóval kiegészülve, teljes körű villamossági kivitelezéseket valósít meg országosan, nagyipari és magánprojektekben (társasházak, irodaházak, csarnoképületek, lakóházak stb.), innovatív technikai megoldások és korszerű digitalizációs rendszer alapján.

Egyedülálló digitalizációs folyamataink és programjaink lehetőséget teremtenek arra, hogy az ár és a rendelkezésre állás tekintetében is:

  • Valós idejű információt nyújtsunk a piaci beszerzési lehetőségekről,
  • Biztosítsuk a projektek teljes körű átláthatóságát a munkatársak, az alvállalkozók, a beszállítók és az ügyfeleink számára egyaránt.

A digitalizáció nyújtotta előnyök mellett, mérnökeink hozzáadott tudása és stratégiai partnerünk, a HILTI által biztosított korszerű flottánk a garancia arra, hogy egy egyszerű konnektortól kezdve, a komplex hálózatokon és az óriási elosztószekrények beépítésén át, az összetett robotizált eszközökig, mindent egy kézben tartva és a legmagasabb ügyfél-igényekhez igazodva valósítjuk meg a villamosipari generálkivitelezéseket, illetve karbantartásokat.

Miért vagyunk
jó választás?

Szaktudás

Valós idejű erőforrás kezelés

Naprakész és magas készletszint

Versenyképes piaci árak

Magas likviditás

Nagyszámú országos alvállalkozói bázis

Kivitelezések az építtető által megadott határidővel

Garancia

Kiemelten fontosnak tartjuk hogy továbbra is úttörő megoldásokban élen járva, kiemelten magas minőségű szolgáltatásainkkal segítsük ügyfeleinket a céljaink elérésében, miközben a Nube Invest Kft-t egyfajta védjeggyé téve, az ország legjelentősebb erős- és gyengeáramú kivitelező cégévé váljunk.

Hiszünk abban, hogy ha ezt az utat követjük, 5 éven belül saját tervezői csapattal és a legjobb kivitelező munkáltató címmel is gazdagodhatunk.

Célunk

Becsei Zoltán

Becsei Bendegúz

A MI TÖRTÉNETÜNK

Második generációs cégként a történelmünk több évtizedes szakmai tapasztalatban gyökerezik. Becsei Zoltán, biztonság- és villamosságtechnikai szakember, több, mint 30 év tapasztalatával 2013-ban, új vízióval alapította meg a Nube Invest Kft-t. 2017-ben a céghez csatlakozott a fia, Becsei Bendegúz és a közös dinamikus partnerség robbanásszerű növekedést eredményezett.

Meggyőződésünk, hogy a digitalizációban rejlő lehetőségek kiaknázásával és folyamatos fejlesztésekkel a szolgáltatásainkat még gördülékenyebbé, az árainkat pedig még versenyképesebbé tehetjük.

Fontosnak tartjuk az erős dolgozói márka kialakítását, a fluktuáció minimalizálását és a kulcsfeladatokra állandó szakértő kollégák alkalmazását, mert a hosszú távú projektek során csak így biztosítható a határidőre történő, kiváló színvonalú kivitelezés.

Erős és gyengeáramú szerelés és kivitelezés

Fő szolgáltatási körök

Villanyszerelés,
erős áram

Biztonságtechnikai megoldások kivitelezése

(pl: riasztók, kamera rendszerek)

Napelemes rendszerek kivitelezése

Kapcsolószekrények megtervezése, megépítése, mérése, CE minősítése

Beléptető rendszerek kivitelezése, karbantartása

Kültéri védelem:
elektromos kerítés

(kiemelten napelem parkos rendszerekhez)
infra sorompó, radar sorompó

Szigetüzemű rendszerek igényre szabott gyártása

Tűzjelzőrendszerek tervezése, telepítése, karbantartása

Kaputechnika és sorompó technikai megoldások

Az elmúlt évek során bebizonyítottuk, hogy helyünk van ezen a területen. Többek között olyan neves vállalatok tiszteltek meg bennünket a bizalmukkal, mint a ELI-ALPS lézeres kutatóintézet, MERKBAU Építőipari és Kereskedelmi Kft., NEXXON MAGYARORSZÁG Kft., a CONTITECH Rubber Industrial Kft., a Pécsi Dohányellátó Központ és a Porsche Hungária.

Referenciáink

Szentes Délkertész csarnoképület

CE Glass gyengeáramú rendszer

Caola Ipari Park

Balaton Circuit

Continental karbantartás

Harmónia Rezidencia társasház 60+ lakás

Millennium Gardens Kész BIM tervező iroda

MOL telephelyek, finomítók

OTP
fiókok

Rókusi Általános
Iskola

Rossman
üzletek

Büntetésvégrehajtás intézetek

Álláslehetőség

Ha szakmabeli vagy és
szeretnél köztünk dolgozni!

Médiamegjelenéseink

Lépjen velünk kapcsolatba!

DélkerTÉSZ csarnok Szentes

2022-ben a DélkerTész Szentesi üzemében vettünk részt egy nagyszabású projektben, ahol egy 10 000m2-es csarnoképület teljes erősáramú kivitelezését végeztük el. A projekt legnagyobb kihívása volt, a már meglévő állandó üzem működése közben cserélni a régi trafóházat egy újra, valamint a meglévő főelosztó cseréje. Emellett egy új telepi főelosztót is telepítettünk.
A munkafolyamatot úgy hajtottuk végre, hogy a meglévő üzem működése nem szenvedett működési kiesést. Ennek érdekében 40 szakképzett munkatársunk összehangoltan dolgozott a projekt teljes körű és zökkenőmentes végrehajtásán.

0
Létesítmény mérete
+ 0 m
Felhasznált kábel mennyisége
0
Projekten dolgozók létszáma:

CE Glass Industries három önálló projektben történt bővítése

Projektek leírása:

  1. Biztonságtechnika kamera: A projekt érdekessége, hogy a gyár és iroda működése mellett a munkavédelmi szabályokat betartva a legkisseb fennakadást okozva kellet feltelepítenünk egy 120 kamerából álló rendszert. 
  1. tűzjelző rendszer (északi bővítés): 100+ végpontos tűzjelző rendszert alakítottunk ki és integráltuk a már meglévő működő rendszerbe
  1. tűzjelző rendszer (déli bővítés): 94 végpontos tűzjelző rendszert alakítottunk ki és integráltuk a már meglévő működő rendszerbe
0
Létesítmény
mérete
0 eszköz
Felhasznált eszközök száma
0
Projekten dolgozók létszáma:

CAOLA IPARI PARK

A 4000 nm-es gyártócsarnok és az ahhoz tartozó iroda legnagyobb
kihívását az jelentette, hogy robbanásbiztos (RB) területen
kellett telepítenünk, 1 zóna besorolású terekkel, mely speciális
megoldásokat kíván. Teljes körű erős és gyengeáramú kivitelezést
valósítottunk meg, továbbá biztosítottuk a gyártástechnológia
energiaellátását.

0 m
Kábel
0
Projekten dolgozók létszáma:

BalatonPart CIRCUIT

Ez a versenypálya a mai legújabb technológiával és a legmagasabb szintű biztonsággal készült mintegy 200.000 millió eurós
költségvetéssel.

Itt végeztük el versenypálya körüli nyomvonal kiépítés, mind erősáram-gyengeáram téren. További feladatunk volt a pályavilágítás, bírói posztok kiépítése.

0 m
Erőátviteli kábel
0 m
Optikai kábel

Contitech Rubber Industrial Kft.

Az elmúlt 3 évben vállalkozásunk felelős a szegedi Continental telephely és gyáregység elektromos rendszereinek karbantartásáért és a beruházásainak nagy részének végrehajtásáért. Teljeskörű Érintés Védelmi méréseket végeztünk, amelyek során a rendszerek hibáit és hiányosságait is azonosítottuk. Ezen felül, több komplett elosztó felújítását és átalakítását is elvégeztük, valamint vállaltuk a föld alatti betápkábel-sérülések javítását és a sérült kandelláberek helyreállítását is.

0
Létesítmény
mérete
0 +
Kiszállások száma
0 órán belüli rendelkezésre állás
Extra szolgáltatás

Szeged Harmónia Rezidencia

A projektünk során közvetlenül a beruházóval együttműködve dolgoztunk, amely lehetővé tette számára, hogy kivédje a generál kivitelezői árrést. Az építkezés eredményeként 66 lakás, garázsok és medence is megépült. Teljes körű erős és gyengeáramú kivitelezést vállaltunk az egész épületben.

Ezzel egyrészről biztosítva az egységes és megbízható működést, másrészről pedig megteremtve a lehetőséget a beruházónak, hogy egyetlen szakembercsoporttal dolgozzon együtt az egész projekt során. Ennek eredményeként az épület egy összehangolt és hatékonyan működő rendszert kapott, amely az épület lakói számára magas színvonalú és megbízható szolgáltatásokat nyújt.

0 db lakás
Létesítmény
mérete
+ 0 m
Felhasznált kábelek hossza
0
Projekten dolgozók létszáma:

Millennium Gardens Kész Kft. BIM tervezőiroda

A Millennium Gardens irodaházban vállalkozásunk vállalta az erős és gyengeáramú rendszerek tervezését és kivitelezését a Kész Kft. BIM tervező csapatának irodájában. Különös figyelmet fordítottunk az informatikai hálózat kialakítására, amelynek tervezése és telepítése során magas színvonalú és megbízható megoldásokat alkalmaztunk. Az így kialakított rendszer biztosítja az irodai munkavégzés zavartalan és hatékony működését, valamint hozzájárul az irodaház egészének sikeres üzemeltetéséhez.

0 m² iroda
Létesítmény
mérete
0 m CAT7a kábel
Felhasznált kábelek hossza
0
Projekten dolgozók létszáma:

MOL benzinkutak felújítása

Ezek a projektek rendkívül kihívást jelentenek számunkra, hiszen egyszerre akár 3-4 kutat is felújítunk. A munkálatok során a teljes informatikai és biztonságtechnikai infrastruktúrát ki kell költöztetnünk a benzinkútról egy konténerbe, majd a felújítás befejeztével visszaköltöztetjük az eredeti helyére. Fontos szempont, hogy a benzinkút üzemelése zavartalan legyen, ezért mindössze 1-1 nap áll rendelkezésünkre a ki- és beköltözésre.

Természetesen vállaljuk az elektromos és biztonságtechnikai felújításokat is a kutaknál. Minden munkát szigorú előírások szerint végezzük el, és minden ott dolgozó kollégánknak külön EBK vizsgája van, hogy biztonságosan dolgozhassunk ebben a környezetben. Ügyfeleink elégedettsége érdekében minden dolgozónk megfelel ennek a követelménynek.

0 töltőállomás
Projektben résztvevő
töltőállomások száma
0 db
Eddig elkészült kutak száma
0
Projekten dolgozók létszáma:

MOL telephelyek/finomítók

Az ügyfeleink között olyan nagyvállalatok is szerepelnek, akiknek a telephelyein finomítók találhatóak, és mi teljes körű biztonságtechnikai és erősáramú karbantartást végezünk. Az egyik legfontosabb és legaktívabb helyszínünk a MOL Algyő finomítója, amely a MOL finomítóinak egyik legrégebbi létesítménye. A munkavégzéshez azonban szükséges az EBK vizsga, amellyel minden dolgozónk rendelkezik, hogy a MOL telephelyein biztonságosan dolgozhassunk. Vállalatunk számos finomítón végez ilyen jellegű szolgáltatásokat, és mindig a legmagasabb színvonalon és a szigorú előírások betartása mellett dolgozunk.

0 + év
Létesítmény kora
0 +
Kiszállások száma
0 órán belüli kiszállás a délalföldi régióban
Extra szolgáltatás

OTP bankfiókok biztonságtechnikai rendszere

Szigorú banki biztonsági szabályok betartása mellett végezzük a felújítandó és az újonnan épülő bankok kamera, riasztó, beléptető és tűzjelző rendszerek telepítését, hogy biztosítsuk az ügyfelek és a bank biztonságát.
Egyszerre 2 3 bankfiókban is végezzük a munkát az ország különböző pontjain.

A szigorú bank biztonsági szabályokat betartva “fehér kesztyűs” munkát végzünk.

0 bankfiók
Projekt mérete
0 + db
Bekötendő végpontok száma
0 fő/fiók
Projekten dolgozók létszáma:

Szeged Rókusi Általános iskola

Részt vettünk Szeged egyik legnagyobb általános iskolájának teljes erős és gyengeáramú felújításában. A projekt különlegessége abban rejlett, hogy az egész munkafolyamatot egy működő iskolában végeztük el, így figyeltünk arra, hogy a gyerekek tanulását a lehető legkisebb mértékben zavarjuk meg. A munkát részegységenként és tanteremenként haladtuk, hogy mindenki számára biztonságos és zavartalan környezetet biztosítsunk. Az általunk végzett munka révén az iskola korszerű és biztonságos környezetet biztosít a diákok és a tanárok számára.

0
Létesítmény mérete
0 + db
Telepített lámpák száma
0
Projekten dolgozók létszáma:

Rossman üzletek

Rendszeresen végzünk, teljes erős és gyengeáramú kivitelezést az újonnan nyíló Rossmann üzletekben. Az ilyen projektek szigorú szabályok mentén történnek és nagyon rövid határidővel bírnak. Az üzlet átadó események fix időpontokhoz vannak kötve, ezért határidő túllépés nem megengedett. Az általunk végzett munka során figyelünk arra, hogy minden részlet precízen elkészüljön, és a lehető legjobb minőséget biztosítsuk az ügyfélnek. Az elégedett ügyfelekkel való kapcsolatunk hosszú távú, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az üzletnyitások zökkenőmentesen történjenek.

0 db
Eddig elkészített üzlethelységek
0 db/üzlet
Kiépített végpontok száma
5- 0
Projekten dolgozók létszáma:

Büntetésvégrehajtási intézetek

A projekt kiemelkedő sajátossága, hogy már működő börtönökben kellett kialakítani és cserélni a teljes kamera-, riasztó- és beléptető rendszert, miközben a meglévő rendszerek folyamatos működését biztosítottuk. Ez különösen kritikus szempont volt a létesítmény jellegéből adódóan.

A projekt során szigorú ellenőrzésnek vetettük alá a vállalatunkat és minden dolgozónkat, hogy területet kapjunk a munkavégzéshez. Ez a kihívásunkat sikerrel teljesítettük. Fontos hangsúlyozni, hogy az új rendszer üzembe helyezésekor a régit egyidejűleg kapcsoltuk le, így biztosítva a zavartalan működést.

0 db
Projekt
mérete:
0
Projekten dolgozók létszáma: